Kurjenpesä


Banzai Cybele "Bebe"
Perustiedot
Meriitit

Hannovertamma, syntynyt 18.07.2023 (0-vuotias)
164-senttinen musta
Koulupainotteinen (GP / 100cm)
Omistaa Aino Kurkinen (VRL-12701), Kurjenpesä
Kasvattanut Banzai Dressage, Saksa
VH23-011-0168


© VRL-13320

Tausta

Lähdin pitkästä aikaa hieromaan kauppoja tilausvarsoista. Banzai Dressagen riveistä löytyi useampi toinen toistaan hienompia hevosia, mutta tietysti muutama erottui aina edukseen. Banzai Cybele on toinen onnistuneen tilausvarsatiedusteluni tuloksista. Molemmat vanhemmat, emä erityisesti, ovat tehneet pitkät kilpaurat ja pysyneet terveinä. Heti yksi iso rasti ruutuun; pitkä aktiivikilpakäyttöä kestäminen kielii terveestä liikemekaniikasta ja hyvästä luustosta, toki tietysti myös hyvästä hevosenpidosta.

Cybelestä itsestään kasvoi vanhempiensa tapaan Grand Prix -tasoinen kilpahevonen. Ainoa vain, ettei tammaa kiinnosta ei ollenkaan koko touhu. Huvittavaa kyllä Cybele, tai Bebe kuten tammaa Kurjenpesässä kutsutaan, tuntuu syttyvän esteille. Alati näkyvissä olevat silmänvalkuaiset toki tuovat aivan eri tavalla ilmettä tammaan tuntuen lähinnä syventävän sitä suurta tylsistymistä, jota Bebe tuntuu kokevan koulutreenien aikana. Kyllähän tämä tekee kaiken pyydetyn, tunteen paloa tai.. sielukkuutta harvemmin löytyy. Maastopolkujen laukkasuorillakin Beben laukasta löytyy parempi poljento ja enemmän ruutia kuin treenien tai kisojen laukanvaihdoissa ikinä!

Ainakaan Bebe ei stressaa tai jännitä oikein mitään. Kilpaileminen tuntuu herättävän vähän suurempia tunteita kuin Pöytyän perukoilla ilman yleisöä piruettien pyörähteleminen, mutta silti tamma katselee kaihoisasti esteiden suuntaan tullen aina tarhansa aidan viereen katselemaan jonkun toisen hevosen päästessä hyppäämään. Toki Bebelläkin hypätään, kun touhu sitä selkeästi kiehtoo ja innostaa – ja voi, kuinka tamma nauttiikaan niistä korkeintaan metrin esteistä! Olenkin joskus naureskellut, hyväntahtoisesti tietenkin, kasvattajalle päin, että kannattaisi ehkä tutkiskella vanhempien mahdollisesti salattua estepotentiaalia tyttären ilmiselvien estetaipumusten vuoksi.

Luonne

Sukutiedot

i. Arken Caiman
hann, rn, 167cm
ii. Caspian Ark
KTK-II, KRJ-II
hann, m, 168cm
iii. Cascarnova
KTK-II
hann, rt, 170cm
iie. Florencia
hann, m, 166cm
ie. LB Badia Blava
KTK-III
hann, rn, 166cm
iei. Brilliant Holmes
KTK-II
hann, mrn, 169cm
iee. Gran Canaria
KTK-III
hann, rt, 165cm
e. Wareham Joanetta
hann, m, 165cm
ei. Amarn Jocqer
KRJ-II
hann, m, 166cm
eii. Harleqwin
YLA2, KTK-II
hann, m, 163cm
eie. Primetta
hann, rt, 167cm
ee. Arcadia FAD
hann, rn, 166cm
eei. Sweet Sensation
YLA3, KTK-III, KRJ-III
hann, m, 170cm
eee. Carizma GER
hann, rt

Jälkeläiset

Kilpailutulokset

Banzai Cybele kilpailee porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa. Ajantasainen taso- ja ominaisuuspistetilanne löytyy tamman VH-profiilista.

Päiväkirja & valmennukset

00.00.2023© KURJENPESÄ
Ulkoasu © Narie
taustakuva Cano Vääri (CC BY-NC-SA 2.0)
virtuaalitalli // virtuaalihevonen