Deathrow Stables

Kasvatuksesta asiaa

Deathrow'n ensisijainen tavoite on lisätä laadukkaiden ratsupainotteisten englannintäysveristen kantaa virtuaalimaailmassa. Kasvatustavoitteisiimme kuuluu jalostaa suoritushevosia, joilta löytyy kilpailunäyttöä ja joiden tavoitteena ovat laatuarvostelut. Ulkonäkö ei meille ole kaikki kaikessa, vaan tärkeintä on hevosen kyky suorittaa kilparadalla sekä tarjota jalostukseen oma osansa nimenomaan suorituskyvyn saralla. Tämän vuoksi hevosemme tähtäävät laatuarvosteluihin, jotta niiden suorituskyvystä saataisiin myös konkreettisia todisteita.

Kasvatuksessa pyrimme panostamaan yhdistelmien laatuun ja mietimmekin tarkasti, mikä ori kelpaa millekin tammalle - Deathrow Stables korostaa erityisesti hyvän tamman merkitystä, sillä hyvä siitostamma pelastaa orin huonoilta ominaisuuksilta. Deathrow'ssa kasvatustyöllä ei ole kiire, mikä mahdollistaa yhdistelmien tarkan mietinnän sekä sen, ettei meillä ole mikään pakko myydä kasvattejamme eteenpäin, jos niille ei sopivaa kotia löydy. Deathrow'ssa halutaan yhdistellä sukutauluja rohkeasti myös muunmuassa laukkahevosiin. Lyhytsukuisten (2-3 polvea) kohdalla pyrimme saman mittaisen suvun löytymiseen, sen jälkeen sukusen tasaisuudella ei ole merkitystä. Myöskään nimien linjaamiseen ei suhtauduta suurena mörkönä, mutta samaa nimeä käytetään mieluiten vasta yhdistelmänä 3+3 tai sitä pidemmällä.

Koska Deathrow panostaa aidosti laatuun, ei määrään, meiltä ei ole mahdollista saada tilausvarsoja englannintäysverisistä. Ponitammoistamme on mahdollista kysyä tilausvarsoja ja yhdistelmän isä voi olla myös täysverilistaltamme.

Myyntiehdot

» Kasvatin perustietoja (nimi, sukupuoli, rotu, syntymäaika, vanhemmat, kasvattaja) ei saa muuttaa. Kasvattajaksi merkataan Deathrow Stables linkitettynä.
» Kasvatti rekisteröidään VRL:n hevosrekisteriin, kasvattajaksi merkataan DEAT5487 ja syntymämaaksi Saksa.
» Kasvatin sivut ilmoitetaan sähköpostilla kahden (2) viikon kuluttua myynnistä.
» Mikäli kasvatti laiminlyödään - sivuilla ei aktiviteettia kuuteen (6) kuukauteen eikä mailiin vastata yhden (1) kuukauden sisällä - kasvatti lunastetaan takaisin.
» Osoitteenmuutoksen ilmoittamatta jättäminen lasketaan laiminlyönniksi.
» Jos haluat luopua kasvatista se palaa takaisin meille. Kasvatteja ei myydä omin luvin.

» Deathrow'n kasvatit myydään vain tavoitteellisiin kilpailu- ja jalostuskoteihin. Tilausvarsat eivät ole mahdollisia muista kuin ponitammoistamme, kerro viestissäsi toiveet vanhemmiksi, mahdollinen nimiehdotuksesi, varsan tulevaisuudensuunnitelmat, tuleva koti ja jotain näyttöä lupausten toteutumisesta.

Kasvattilista

syntymäaika
kasvatti
isä
emä
omistaja
10.04.2014
nf-t. Sharktastic
Down 'thar be Sharks
Fantaco
mori-mori (VRL-11325)
01.06.2014
nf-t. Dragonet
Down 'thar be Sharks
Fantaco
VRL-02189 / Marvel Ponies
22.07.2014
nf-o. Peppermint Whoopie
Jimmy Soldier
Fantaco
Sylvester (VRL-00483)
20.08.2014
xx-o. Russian Ballet
Revolyutsiya
Black Swan Ballet
mori-mori (VRL-11325)

virtuaalitalli, a sim-game stable / virtuaalihevonen, a sim-game horse
ulkoasun © Hanna K., otsikkokuvan © BlueRidgeKitties / CC by-nc-sa 2.0