Deathrow Stables

Tervetuloa

Deathrow Stables on Iso-Britanniassa, tarkemmin Chatterisin pikkukylässä sijaitseva pääasiassa englantilaisia täysiverisiä kasvattava kenttäpainotteinen talli. Tammat muuttavat siitosuransa alkaessa tallin Saksan toimipisteeseen rauhallisempiin tiloihin. Sivutoimena Deathrowissa kasvatetaan myös saksalaisia ratsuponeja ja jonkin verran myös muita poneja ratsuponijalostusta varten. Tallin hevoset keskittyvät kenttäratsastukseen, mutta tallista löytyy myös muutamia yleispainotteisia hevosia ja poneja. Talli pyrkii laajentamaan ratsutäysveristen kantaa ja käyttää jalostuksessaan myös laukkataustaisia, nyttemmin ratsutettuja hevosia.

Tallia pitää pystyssä englantilainen pariskunta. Syntyjään brittiläinen Bartholomew (tai talliporukan kesken Bob) meni naimisiin saksalaissyntyisen Ilsan kanssa ja pariskunta päätyi perustamaan Bobin kotikylään pääasiassa englantilaisia täysverisiä kasvattavan tallin. Yhtäkkiä tallille siunaantui myös poneja, koska Ilsa vain halusi näin. Pariskunta keskittyy kilpailemaan ja kasvattamaan suoritushevosia kiireettömällä aikataululla ja tarkoilla suunnitelmilla.

Tervetuloa tutustumaan Chatterisiin sekä Deathrow Stablesiin,
Bartholomew ja Ilsa Fitzroy

Kaiken takana

Kaiken takana pyörivät narri ja Lissu T. (VRL-06046 ja VRL-12701). Yhteyttä voi ottaa mailiin susiraja@kammio.net myös Deathrow'n asioihin liittyen.

Viimeksi päivitetty 06.08.2014

virtuaalitalli, a sim-game stable / virtuaalihevonen, a sim-game horse
ulkoasun © Hanna K., otsikkokuvan © BlueRidgeKitties / CC by-nc-sa 2.0