Kurjenpesä


Tervetuloa viettämään näyttelypäivä Kurjenpesässä

Pahoittelut törkeän paljon venyneistä tuloksista!

Aikataulu, vastuuhenkilö
Näyttelypäivä: 24.07.2021
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.07.2021
Vastuuhenkilö: Aino Kurkinen (Lissu T., VRL-12701)
Järjestyspaikka: Kurjenpesä (KURJ7834)

Säännöt ja rajoitukset
Yhteen luokkaan otetaan 6 osallistujaa.
Yksi ihminen voi tuoda yhteen luokkaan yhden hevosen.
Yksi hevonen voi osallistua kahteen luokkaan.
Näyttelyt ovat PKK:n alaiset ja avoimet kaiken rotuisille hevosille ja poneille.

Osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen susirajakisa[at]gmail.com, otsikolla Kurjenpesä PKK alla olevassa muodossa:

Luokka
Omistaja - <*a href="hevosen osoite">Hevosen nimi<*/a> PKKXXXX<*br>

Muista poistaa tähdet, virheelliset ilmoittautumiset hylätään ilman eri ilmoitusta.

Luokat
1. Muu kuva: Pääkuva tuom. Lissu T.
Kaikki sen syötävän suloisen pörröponin poseerauksesta jalostusorin katalogipotrettiin.

2. Muu kuva: Vettä! tuom. Lissu T.
Hurja laukka läpi vesiesteen, uintireissu kuumana kesäpäivänä vai kenties syksyinen rankkasade? Kaikki jollain tavalla vetiset kuvat.

3. EM-luokka liikekuvallisille tuom. Lissu T.

Osallistujat / Tulokset

1. Muu kuva: Pääkuva 6/6
LKV KP Jesse - Black Mamba Gue PKK3616 EM: Persoonallisuus
"Nyt ei tavoitella hymytyttöpatsasta! Hevosella on upea ilme, kuvan toteutus on yhtäläisen upea kiiltävästä hevosesta yhtäläisen kiiltäviin varusteisiin. Ei mikään tavanomaisin poseeraus tai ravilähdön voittokuva!"

KP
Anna - Demon Dance WH PKK2223
"Komein sävyin toteutettu musta, pään muodot on tuotu hienosti esille. Paikoin hyvin tummat ja hallitsevat varjot, kaula ei pääse samalla tavalla oikeuksiinsa kuin pää."

Gren & Gaertner - Leonardo II PKK3589 EM: Persoonallisuus
"Vaikuttava kuva. Onnistunut asento. Rajaus on hivenen tiukka, ainakin jouhet olisi voinut piirtää kokonaan ja turvalle jättää vähän enemmän tilaa ennen rajausta, vaikuttava, jopa vähän dramaattinen asento olisi päässyt paremmin oikeuksiinsa. Mieleenpainuva työ."

felissa - Onceuponatime PKK3561
"Ihastuttavailmeinen kurkistelija! Erittäin onnistunut kokonaisuus suitsien pienistä yksityiskohdista kepeän kesäiseen varipalettiin. Erityisesti pää on väritetty kauniisti."

Anne - Telltale Bruk PKK 4012
"Veikeä ilme, sekä ihanan täyteläiset värit! Totutun taitavaa kynänkäyttöä, kuva on sommittelultaan ja itse asiassa väripaletiltaankin kuin postikortti tai takavuosien lehtijuliste."

KM
Deadwood Rangers - Windholm PKKID haettu
"Arvosteltu karjanajokuvasta. Kuvassa on mukavasti eloa, taustan karja sekä toisen hevosen takamus tuovat eloa kuvaan, eikä tämä jää pelkäksi poseeraamiseksi. Valoja ja varjoja voisi käyttää rohkeammin."

2. Muu kuva: Vettä! 6/6
LKV KP Jesse - Hippa-Noppa PKKID anottu (gallerian viimeinen kuva) EM: Kokonaisuus
"Henkeäsalpaavan upea veden toteutus, ja muutoinkin kaunis, tunnelmallinen kuva, jota jää ihastelemaan pitkäksi aikaa. Tälle antaisi mielellään kimpullisen EM-mainintoja!"

KP
Anne - Arktik PKK 2119 (1. kuva) EM: Tunnelma
"Ihastuttavan tunnelmallinen, uskottava kuva, joka vie suoraan kesäleiritunnelmaan tai hevoskirjojen idylliseen, huolettomaan kerrontaan! Suorastaan raikas väripaletti, upea värimaailma."

Efim Arturnov - Ishtar PKK3600 EM: Värimaailma
"Kaunis, tunnelmallinen kuva upealla väripaletilla! Hienoa, Spirithenkistä tyylittelyä hevosten toteutuksessa, kuin kumarrus elokuvan tyylille ja silti tunnistettavasti juuri tekijänsä kynänjälkeä."

VRL-14333 - Sinevan Ceruleo PKK3274 (gallerian viimeinen kuva)
"Kuva, jossa on paljon hauskoja pieniä yksityiskohtia, kuten ratsastajan olkapään kesakot. Mittasuhteissa pientä heittoa ja kuvan rajaus on hieman tiukka, mutta kokonaisuutena kuva on hyvin onnistunut."

KM
Deadwood Rangers - Make Lewton PKKID haettu
"Todella sympaattinen kuva, taka-alalla miltei sukelluksissa oleva toinen hevonen on hauska lisä kuvaan. Reippaampi värinkäyttö ja rohkeutta valoihin ja varjoilin tekee kuvasta elävämmän, tuo hevosen muodot paremmin esiin. Hevonen vallan poseeraa katsojalle tuossa asennossa!"

Saga - Phoenix PK4244 EM: Humoristisuus
"Väritysjälki on paikoin hyvin tasaista, rohkeammin lisää valoja ja varjoja, olet jo hyvässä alussa! Kuvan tilanne on kutkuttavan hauska kaksikon asennoista ilmeisiin. Ilmeet ovatkin kuvan ehdoton kohokohta, niissä on onnistuttu erinomaisesti!"

3. EM-luokka liikekuvallisille 6/6
"Kuten hyvin usein käy, tuomari kävi henkilökohtaista kädenvääntöä voittajasta. Todella kauniita töitä, erityisesti teosten väripaletit ilahduttivat haetun liikkeen lisäksi."

LKV EM Iivari v. Hoffrén - Galahad of Dzelzain PKK3758 EM: Tunnelma
"Kuva kuin animaatioelokuvasta napattu! Ihastuttava sarjakuvamainen tekniikka, kaunis väripaletti ja taitava toteutus sommittelusta taustan häivytykseen. Kuvassa on miltei käsinkosketeltava, satumainen tunnelma, minkä vuoksi EM myönnetäänkin juuri tunnelmasta."

VRL-14333 - Calabasas PKK4172 EM: Tekniikka
Jesse - Inferno PKK3463 (galleriakuva) EM: Kokonaisuus
VRL-10444 - Minerva Lynx PKK4221 EM: Liikkeen tuntu
Kioja - Rosegarden's Dracaena PKK3129 EM: Värimaailma
Marjahilla - Sinevan Madeleine PKK4041 EM: Värimaailma

© KURJENPESÄ
Ulkoasu © Narie
taustakuva Cano Vääri (CC BY-NC-SA 2.0)
virtuaalitalli // virtuaalihevonen