Kenttäratsujen myyntivälitystä ja kilpailuttamista

Alusta alkaen tarkoituksenani on ollut pitää omien hevosteni määrä vähäisenä ja keskittyä asiakashevosiin, niiden kilpailuttamiseen sekä sopivan kodin löytyessä myymiseen. Toiveeni ja tavoitteeni on saada vähän lisää hevosia kenttäradoille, toivon mukaan ihan Kenttäratsastusjaoksen laatuarvosteluun saakka.

Tallissa majailee jos jonkin sorttisia hevosia, pääosin oreja ja tammoja melko tutuista, yleisistä roduista. Toisinaan myyntivälityksessä on jotain vähän harvinaisempaa. Joku ratsu saattaa olla aika lailla valmis siirtymään jalostuskäyttöön, toinen vasta aloittelee uraansa ja kolmannesta karsinasta löytyy tasonsa vakiinnuttanut, parhaita kilpavuosiaan elävä hevonen.

Kiinnostuitko myynnissä olevasta hevosesta?

Ota yhteyttä joko mailitse (vrtsusiraja[at]gmail.com) tai Keskustan chatissa, kerro minne hevonen on tulossa ja millaiseen käyttöön. En tietenkään vaadi enkä oleta laatuarvostelussa käymistä, sellainen lähinnä ilahduttaa minua hurjan paljon. Tarkoituksenani on tuoda uutta verta nimenomaan kenttäpuolelle, joten muuhun lajiin painottuva koti ei valitettavasti ole tarjouksissa etusijalla.

Hevosten sivuilta saa mukaan kaikki tekstit sekä kuvat, mikäli ne ovat itse ottamiani, kunhan kaikkeen merkitään asianmukaiset tekijänoikeusmerkinnät eikä mitään kierrätetä uusille hevosille. Linkki takaisin Tuonisen talliin on suositeltavaa, muttei pakollista, kunhan sivuilta jotenkin käy ilmi, mistä hevonen on peräisin.

Välittämämme hevoset ja ponit

shetlanninponi, ori Dragon Dilemma
wielkopolski, ori Mariusz
egyptinarabi, tamma Shirazad
australianponi, tamma Kojarena of Burr Park
egyptinarabi, ori Zareah
suomenhevonen, tamma Purotuomen Malla
connemara, ori Morrisroe Celtchar
hannover, tamma Helikonie
oldenburg, tamma Kalyves

Sivun koristekuva © Stjarna