Jäsentallit

Jäsentallilistalle pääsee lähettämällä osoitteensa ja tallinsa nimen seuran sähköpostiosoitteeseen.

Susiraja, narri ja Lissu T.
Littleness, mori-mori
Brokeback, mori-mori


Ulkoasun © Hanna K.
Otsikkokuvien © luvat on

Team Tampiot - ahkeruus on ilomme, laiskuus intohimomme

Susirajalaiset älysivät vihdoinkin, että miksi he hyödyttäisivät jonkun muun seuraa maksamalla jäsenmaksuja tai tekemällä yhtään mitään. Niinpä tämä mahdottoman klikkiytynyt talliporukka lähetti eroanomuksensa silloiselle seuralleen ja pykäsi pystyyn omansa! Perustamiskokouksessa käytettiin ehdottomasti eniten aikaa uuden seuran nimen miettimiseen (mitä me toimintasuunnitelmalla tai budjetilla tekisime!), sillä pitihän seuran nimen nyt kuvata jotenkin susirajalaista sielunmaisemaa. Mielessä pyöri kaikennäköistä aina Pömel Riderseistä Takapajulan Rautaisiin Ammattiratsastajiin, mutta lopulta tussilla A4-paperin reunaan töherretty nimi osui silmiin: Team Tampiot!

Team Tampiot ei vaadi jäseniltään käytännössä mitään. Saat olla juuri niin aktiivinen, epäaktiivinen, tyhmä tai fiksu kuin haluat. Jäseniä seuraan hankitaan sillä perinteisellä tavalla: kiristämällä, uhkailemalla ja lahjomalla. Liittyminen tapahtuu ainoastaan VRL:n kautta, kuten eroaminenkin - kummastakaan ei tarvitse laittaa viestiä, vaikka sen toki saa tehdä, jos haluaa.
Liity seuraan!

Team Tampiot on aktiivisesti epäaktiivinen seura. Tapahtumia on usein suunnitteilla, mutta pohjois-pohjanmaalaiseen tyyliin ne usein myös jäävät suunnitteluasteille. Aina silloin tällöin seura kuitenkin järkyttää niin jäseniään kuin kaikkia muitakin ja pykää pystyyn valmennuksen tai seurakisoja. Näistä ilmoitetaan seuran omilla sivuilla sekä usein foorumilla (hevostalli.net ja/tai Virtuaalifoorumi).

Tervetuloa joukkoon, jonka nimi kuvaa seuran menoa - tai ainakin sen ylläpitäjiä! - täydellisesti!

narri (VRL-06046) ja Lissu T. (VRL-12701), teamtampiot@gmail.com

Toimintaa

15.02.2015 tarinakilpailut ERJ:n alaisina, kutsu