Tuonelanmäen Nirvana VH17-018-1923

02.06.2019 lähes tuhkimotarinamainen Mirrimme laukkasi vihreämmille niityille.
NimiTuonelanmäen Nirvana "Mirri" KasvattajaTeam Tuonelanmäki, Suomi
Rotu, sukupuolisuomenhevonen, tamma OmistajaSusiraja (VRL-06046 ja VRL-12701)
Säkäkorkeus, väri155cm, punarautias MeriititSLA-I, KERJ-II
Syntynyt,
ikääntyminen
s. 05.02.2013, 25v
satunnainen (4v 01.08.2016)
Painotuslaji,
koulutustaso
kenttäratsastus
he C / 70cm / 60cm / aloittelija

23,9aly - 24,5ke / 21,6ake - 28,6ke / 32,6akp - 27,6kp / 60 800v€ + loimi
101: 9-4-8-(7)

Premier Mare-palkittu (69%)
Korpikuningatar 2017 -karsinnan voittaja

25.04.2019 Mirri menestyi yllättävänkin hyvin kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelussa; 92,5 pistettä ja KERJ-II!

20.05.2019 ravipelimme palkittiin SLA-I -palkinnolla. Silmäkulmat saattoivat kostua.

© VRL-09525

Luonnekuvaus

Mirri ei ollut mikään tarkoituksella hankittu, etsimällä etsitty vahvistus kenttähevostemme joukkoon. Ennemminkin vahingossa vilkaistu ja projektiksi ostettu.
Starttikuntoinen ravuri, kolmesti varsonut, vähän rapiat 60 000 euroa palkintorahoja. Ja me katselimme raudikkoa, josko siitä saisi ratsun. Kokonaisstatistiikka ei kuitenkaan ollut kaksinen, 101: 9-4-8-7 totoprosentilla 21. Hetken asiaa puntaroituamme esitimme Casperille tarjouksen, jossa totesimme, että tamman juoksut olisi juostu, ratsun ura odottaisi.
Vajaa pari viikkoa myöhemmin Mirri asteli lastaussillalta Susirajan pihaan.

Meillä on uskomattoman kova luotto siihen, että saamme ex-ravureista leivottua ensin kunnollisia kenttäratsuja, sitten vielä ratsupuolen jalostushevosia. Ihan kuin mikään maailman treeni periytyisi.. Mirri on taas näitä Susirajan kenttäpeleiksi leivottuja ex-ravureita. Seitsemän kautta juossut raudikko on osoittautunut hyvin helpoksi käsiteltäväksi, äärettömän hyvähermoiseksi reissaajaksi ja kisaajaksi sekä vähemmän lahjakkaaksi ratsuksi. Taso se on aloittelijaluokkakin, olisi tämä voinut jäädä puska Ö -tasollekin..

Käsiteltäessä sievä läsipäämme edustaa tallin moitteettomasti käyttäytyvintä kastia. Yltiörauhallinen, teräshermoinen Mirri yleensä nuokkuu, jos ei jopa nuku, hoitotilanteiden aikana. Ihan sama, vaikka harjauksen hoitaisi lauma eskarilaisia tai kaksi ihmistä klippaisi tammaa yhtä aikaa, Mirri nuokkuu. Mikäs hätä hänellä on, niin kauan kuin kukaan ei iske varusteita tai loimea päälle ei olla liikkumassa mihinkään. Kaikki, ihan kaikki, hoitotoimenpiteet sujuvat jouhevasti, joskin välillä raudikkoa saa ihan herätellä nostamaan jalkojaan tai muuta sellaista. Mirri suhtautuminen vähän kaikkeen kiteytyy napakkaa ”jaa” -toteamukseen. Huomio kyllä kelpaa, jos tammalle juttelee ja sitä rapsuttelee, korvat kyllä kääntyvät äänen suuntaan ja tamma saattaa vähän höristä. Lähtökohtaisesti Mirrille on ihan sama, kuka sitä hoitaa ja miten. Tamma ei edes irvistä, vaikka joku kiskaisi hännästä tai tekisi jotain muuta typerää. Harjaukset, pesut, varustamiset, madotukset, rokotukset, siis ihan kaikki sujuu.
Mirri kävelee tasan sitä tahtia, kuin taluttajansa. Tamma tietää, ettei perillä olla yhtään sen nopeampaa kuin ihminen haluaa, joten turha hötkyillä. Tallipihan tapahtumat saavat tamman korkeintaan kääntämään päätään, yleensä eivät sitäkään. Kunhan kukaan ei pahki juokse, mikään ei liikuta Mirriä; ei koske häntä, ei voi olla niin jännää.
Lastaus sujuu yhdeltäkin ihmiseltä, Mirri menee kyytiin vaikka lähettämällä ja seisoo kopissa maailman fiktiiviseen tappiin asti. Tamma ei stressaa matkoja, se syö tai nukkuu kaikessa rauhassa, vaikka reissu olisi pitkä tai ajettava tie yhtä perunapeltoa. Stressaava tai härnäävä matkaseura ei myöskään liikuta. Mirrin kaltainen teräshermo on omiaan nuorten hevosten matkustuskaverina, ja yleensä ne vanhemmat stressihevoset ovat vähän rauhallisempia viilipyttymäisen ex-ravurin seurassa.

Mirristä ei koskaan saatu kovin suurta kapasiteettia irti ja sille on jäänyt paljon ravurin tapoja. Tamma on kyllä mukavan nöyrä ja yritteliäs, mutta. Se painaa kädelle todella voimakkaasti, pidäte ei meinaa mennä läpi ei pehmeästi eikä kovasti, Mirri ei taivu kunnolla oikealle ja oikea laukka on sille todella vaikeaa. Vaikka tammalle on saatu suhteellisen hyvin opetettua, ettei tuntuma tai ohjasote tarkoita vauhdin lisäämistä, se välillä lipsuu alta juoksemiseen. Mirri on kyllä mukavan kevyt eteenajaville avuille, sen kanssa ei juuri pohjetta tarvitse käyttää. Laukannostot ovat välillä laukkaankaatumisia tai laukkaanjuoksuja, mutta hyvällä valmistelulla tilanne helpottaa huomattavasti.
Kouluratsastuksellisesti ei tamma ole mikään ihme. Se kulkee suht oikein päin, saattaa välillä jopa olla keveämpi suustaan ja vasemmalle laukat jopa nousevat. Oikealle kaikki on huomattavasti vaikeampaa ja tamman kanssa joutuu tosissaan huhkimaan, että se suorittaa edes kelvollisesti. Mirri onkin sileätyöskentelyssä enemmänkin jatkuva työmaa kuin mikään mukava, rento "tehdäänpä vähän hommia". Sitä paikkaa tamman erinomainen asenne työntekoon, mutta parhaimmillaankin raudikko on lähinnä ihan kiva koulupeli, jolla saadaan helposta C:stä hyväksytty suoritus.

Hypätessä tilanne on hieman parempi, sillä heti, kun Mirri tajusi mitä siltä haetaan näillä oudoilla kohotetuilla puomeilla, se alkoi tykätä hommasta hurjasti. Valitettavasti ne esteiden välit ovat silti vaikeita. Tammalla ei ole kovin kaksinen tasapaino laukassa (sen kanssa ravilla hyppääminen on huomattavasti mielekkäämpää), laukan säätely toimii kohtalaisesti vasempaan kierrokseen. Kovin suuria muutoksia Mirri ei saa aikaiseksi, mutta pidentäminen sujuu oikeastaan ihan hyvin. Raudikolla on yllättävän hyvä estesilmä ja se hoksaa ponnistuspaikat todella hyvin itse. Hyppyyn se kuitenkin tarvitsee paljon tasaista tukea ratsastajalta huonon tasapainonsa vuoksi.
Kyllä, Mirri hyppää maastoesteitä! Ja mukavasti hyppääkin, sillä maastossa ei tarvitse tehdä tiukkoja neulansilmäkäännöksiä tai kyetä lyhentämään laukkaa nopeasti ja paljon. Esteäly auttaa huomattavasti, Mirri osaa kyllä kieltää tarvittaessa - ja sillä on kyllä hurjan hauskaa rallittaa tukin yli! Muutenkin maastoilu tamman kanssa on yksi parhaista kokemuksista, sillä siellä se on hyvä ja varmajalkainen ratsu. Laukka on toki haastavaa ja mieluiten Mirri irroitteleekin lujaa ravaamalla.

Kisapaikalla Mirri nukkuu. Entisenä ravihevosena se on tottunut kaikkeen, siis ihan kaikkeen. Möliseviin ihmisiin, lastenvaunuihin, sateenvarjoihin, kuulutuksiin, koiriin, riehuviin hevosiin... Mitä nyt voikaan keksiä tapahtuvaksi kisapaikalla. Tammalla ei ole edes sellaista "kohtamennäänkohtamennään"-mentaliteettia, vaan se torkkuu rauhassa käsihevosalueella omaa vuoroaan odotellen. Verkassa sen keskittyminen on aina hyvä, samoin suorituksessa. Jos kohta ratsastuksellisesti Mirri ei olekaan seuraava suuri uutinen, miten ex-ravurista tuli superratsu, se on mukava, nöyrä ja yritteliäs kilpakaveri, jonka kanssa uskaltaa mennä ja kokeilla vaikka menestys ei olisikaan taattu.

Sukutaulu

i. Tuonelamäen Lankeuttaja
evm, sh, rt, 162cm
ii. Langennut Paholainen
evm, sh, tprt, 166cm
iii. Veritahroja
evm, sh, tprt, 151cm
iie. Pirruuttaan
evm, sh, vrt, 166cm
ie. Tuonelamäen Julmin
evm, sh, mrn, 152cm
iei. Ilkiä Ilimari
evm, sh, trt, 157cm
iee. Maikin Matkassa
evm, sh, mrn, 149cm
e. Mustasydän
evm, sh, m, 154cm
ei. Eri-Sydän
evm, sh, rt, 157cm
eii. Einon Erikoinen
evm, sh, prt, 155cm
eie. Sydänsuruja
evm, sh, rt, 161cm
ee. Musta Sielu
evm, sh, m, 157cm
eei. Musteenmustaama
evm, sh, m, 158cm
eee. Hallapellon Eevi
evm, sh, vrt, 155cm
Näytä / piilota sukuselvitys

i. Tuonelamäen Lankeuttaja muistutti paljon isäänsä. Erittäin hyvät tyypit ja leimat, ryhdikäs. Kyömy, ilmeikäs pää, leveähkösti liittynyt pitkähkö kaareva kaula, pitkähkö säkä. Hyvät lavat, vankahko pyöreä avohko runko, pitkähkö pyöreä lautanen. Järeäasentoiset, kuivat, ventoja vuohisia lukuun ottamatta hyväasentoiset jalat. 162cm korkeaksi kasvaneella raudikolla oli vuohissukat joka jalassa sekä otsalta rikkonainen läsi päässään. Ori sai myös liikkeensä isältään; suorat, väljät, pitkäaskeliset liikkeet, hyvä työntö takaa, tahdikkuutta. Lankeuttajalla oli myös erinomainen laukka, vaikkei ori sitä mihinkään tarvinnut. Hieman hitaasti kasvanut raudikko aloitti raviuransa nelivuotiaana. Kohtalaisen nelivuotiskauden ja hyvän viisivuotiskauden jälkeen Lankeuttaja puhkesi kukkaan alkaen voittaa ja sijoittua urakalla.
Seitsemänvuotiaana ori oli yksi vuoden eniten rahaa juosseista suomenhevosista, joka pärjäsi myös kylmäverilähdöissä. Arvokisavoittoja ja -sijoituksia tasaiseen tahtiin hakenut rautias kruunasi uransa kahdella ravikuninkuudella. Valioaikainen ori oli tuttu näky alan lehdissä ja uutisissa.
Sen lisäksi, että ori halusi juosta ja oli hyvä, nöyrä, vireä ajaa, se oli muutenkin erinomaisen hyvä luonteeltaan. Melko sosiaalinen, hyväkäytöksinen herrasmies, jolla oli teräksiset hermot ja sopivasti uteliaisuutta ja rohkeutta. Kotioloissa lastenkin käsiteltävissä oleva nallekarhu, kisapaikoilla vähän vireämpi, joskin edelleen fiksukäytöksinen hevonen.
Tuonelamäen Lankeuttaja oli erittäin suosittu jalostusori. Periyttäjänä ori oli kuitenkin epätasainen. Sen varsat ovat vähän hitaasti kehittyviä, ja aika iso osa melko keskinkertaisia juoksijoita. Pääasiassa raudikko periytti hyvää, fiksua luonnetta, rakenne ja juoksulahjat periytyivät todella ailahdellen. Ori lopetettiin 20-vuotiaana sen hampaiden ja suoliston kunnon heikennyttyä rajusti vain parissa kuukaudessa.

ii. ”Hyvänpuoleiset tyypit, hyvä sukupuolileima. Kyömy pää, pitkähkö kaareva kaula, hyvä säkä. Pystyhköt lavat, pyöreä avohko runko, pyöreä lautanen. Kuivat, järeät hyväasentoiset jalat. Suorat, väljät, pitkäaskeliset liikkeet. Erittäin hyvä tarkistaa. Eteenpäinpyrkivä, nöyrä, erittäin hyvä ajaa.” Langennut Paholainen sai melko mairittelevat arvostelut kantakirjatilaisuudessa. Ori palkittiin JKTK-I -palkinnolla, eikä ihme. Suurimerkkinen, 166-senttinen tummanpunaruunikko ei ollut aivan ikäluokkansa nopeimpia, mutta hyviä kärkeä haastavia kilpahevosia kuitenkin. Sukunsa puolesta raudikko oli yllättävä, villi kortti; suku ei ollut nimekästä, enemmän sunnuntairavuritasoa. Niin vain Langennut Paholainen haki arvokisasijoituksia, jopa voittoja, Kuninkuusraveistakin kaksi kolmatta sijaa. Erityisesti pitkillä matkoilla loistanut ori oli taloudellinen, kestävä juoksija, jolla kokeiltiin myös työhevosen töitä hyvällä menestyksellä. Ei kisoissa asti, enemmän vaihtelun ja monimuotoisen treenin vuoksi.
Nimestään huolimatta Langennut Paholainen oli rauhallinen, hyvähermoinen herrasmies, joka käyttäytyi aina ja kaikkialla. Hyväluontoinen ori teki talvisin rekihevosen keikkaa, hääajeluita ympäri vuoden, leikki vähän ratsuakin, jos joku naapurin lapsista halusi kokeilla. Paholainen ei sanonut mistään mitään, vaan teki aina nöyrästi kaiken pyydetyn.
Vaikka Langennut Paholainen juoksi hyvin ja teki ihan mukavasti pärjänneitä ravivarsoja, sen menestyneimmät jälkeläiset ovat työ- ja ratsuhevosia. Raudikko periytti järeitä, hyviä jalkoja ja hieman raskasta yleisolemusta sekä erittäin hyviä liikkeitä, hyvästä luonteesta puhumattakaan. 27-vuotiaaksi elänyt ori onkin Jälkeläisvalio.

ie. Tuonelamäen Julmin (mustanruunikko läsipää, 152cm) oli erittäin hyvän suvun, etenkin emälinjan, tuotos. Isä kaksinkertainen ravikuningas, emälinja tuottanut useita tähti- ja valioaikaisia juoksijoita, useita kuningas- ja kuningatarkilvan hevosia (jopa voittajia), kantakirjahevosia, Jälkeläisvalioita. Julmimmasta itsestään odotettiin menestyksekästä ravuria, ja tamma aloittikin erittäin vahvasti juosten kolmi-, neljä- ja viisivuotiskaudella pelkkiä voittoja, sijoituksia sekä ikäluokkansa ennätyksen (joka on sittemmin rikottu). Viisivuotiaana J-suunnalle KTK-II -palkinnolla kirjattu ruunikko olikin ikäluokkansa suurimpia lupauksia, mutta trailerionnettomuudessa loukkaantuminen katkaisi Julmimman juoksijanuran kokonaan. Tamma kuntoutui varsomiskuntoon, mutta juoksijaa siitä ei enää tullut.
Kantakirjalausunnossa ruunikosta todetaan seuraavaa; erittäin hyvät tyypit ja leimat, ryhdikäs. Ilmeikäs pää, pitkähkö niska, leveähkösti liittynyt pitkähkö kaula, korkea säkä, pitkä lihaksikas runko, kantava lanne, pitkähkö lautanen. Kuivat jalat, sapelihakuiset etuset, hyvät takaset, vennot vuohiset. Etujalkojen liike kerivää käynnissä ja ravissa, takajalkojen liike väljää. Hyvä askelpituus ja tahti. Eteenpäinpyrkivä, hyvä ajaa. Julmin olikin erinomainen ajaa, mutta varsin kipakka käsitellä. ”Hyvä töissä, kamala vapaalla”, totesi tamman omistaja sanoa.
Nuorena siitoskäyttöön siirtynyt, erittäin hyvin tiinehtynyt tamma teki komeat 12 varsaa. Tamma periytti vahvasti hyvää ajettavuutta sekä varhaiskypsyyttä, vauhtia ja hyvää kisapäätä – sitä mitä ravurilta haetaan. Rakenne periytyi vaihtelevasti. Hyvin menestyneet jälkeläiset takasivat Julmimmalle Jälkeläisvalion. Tamma kuoli korkeassa 29 vuoden iässä.


e. Ravurina uransa tehnyt monitoimitamma Mustasydän oli kasvattajansa ilo ja ylpeys; varhaiskypsä, kestävä ja nopea hevonen, joka ei antanut maitohappojen, kilpakumppaneiden, keliolosuhteiden tai oikeastaan minkään estää itseään. Neli-, viisi- ja kuusivuotiaana tamma hätyytteli tammojen ennätysaikoja, ja seitsemänvuotiaana Mustasydän teki pitkän, ehjän kauden voittaen joka ikisen lähtönsä. Pitkän uransa aikana Mustasydän voitti kahdesti Ravikuningattaren tittelin sekä lukuisia muita arvokisalähtöjä, juosten melkoiset rahat omistajilleen ja kasvattajalleen. Menestyneen uran kruunuihin kuului myös JKTK-I -palkinto.
Mustasydän oli pitkälti emänsä näköinen; 154cm, musta, ryhdikäs ja kaunispäinen hevonen. Kaareva kevyt kaula, pitkähköt lavat, pitkähkö runko ja lautanen, kestävät ja hyväasentoiset jalat. Kuten emälläänkin, mustan juoksijalupauksen liikkeet olivat hyvätahtiset, väljät ja suorat, ja niissä oli hyvä yliastunta. Luonteeltaankin tamma oli selkeästi vanhempiensa tytär; lauhkea, lempeä, luotettava hevonen, hyvä käsitellä, loistavat hermot. Mutta ajaessa vähän kovatahtoinen, jopa uppiniskainen, kaikessa voitontahtoisuudessaan sekä menohaluissaan. Mustasydäntä ei pidätellyt mikään, kun se päätti mennä! Tamma loistikin sekä lyhyillä, että (keski)pitkillä matkoilla yhtä lailla.
Uransa jälkeen siitoskäyttöön siirtynyt Mustasydän sai kuusi varsaa, vaikka olikin heikosti tiinehtyvää sorttia. Valitettavasti tamma oli epätasainen periyttäjä, ja sen varsat ovat kaikkea ravikuningattaren ja iltaravurin välillä. Varsat ovat keskenään niin erilaisia, ettei Mustasydämen katsota periyttäneen mitään. Tamma kuoli 25-vuotiaana.

ei. Työhevosemän ja ravuri-isän poika, monitoimiori Eri-Sydän oli hurmaava loistoliinakko tukkajumala. Ryhti, runsaat jouhet ja komea pää komistivat Eri-Sydäntä, vaikkei se muuten erikoinen ilmestys ollutkaan; hyvät tyypit ja leimat, leveä kaareva kaula, pitkähköt lavat, pyöreä runko, kantava lanne, pyöreä lautanen. Etusissa taittuneet varvasakselit, hyvät takaset, lyhyet pystyhköt vuohiset. Liikkeet olivat matalat, mutta sopivan väljät ja suorat sekä tahdikkaat. Laukka pyöri hyvin, eikä ollut aivan yhtä matalaa kuin käynti ja ravi. Mikään erityisen nopea hevonen ori ei ollut, joten ravuriura jäi lyhyeksi ja rahattomaksi. Työhevoskisoissa Eri-Sydän pärjäsi paremmin, mestaruuksistakin ori toi kotiin hopea- ja pronssimitalit. Erittäin nöyrä, rauhallinen, luotettava ori oli hyvä käsitellä, ajaa ja ratsastaa, se ei sanonut mistään mitään, vaan pysyi aina tyynenä. Todellinen luottohevonen! Eri-Sydän tekikin paljon hää- ja tapahtuma-ajoa reki tai vaunut perässään, toimi omistajaperheen lasten ratsuna (myös pikkukisoissa; heÖ-C koulua ja 40-70cm esteitä sekä hiihtoratsastusta aina välillä voittaen ja sijoittuen) ja erilaisten tapahtumien talutusratsuna tai ajohevosena. Suurisydäminen hurmuriherra nautti kaikesta työnteosta sekä seurasta, ja olikin luonteeltaan täyttä kultaa. Ori kirjattiin Ta-suunnalle komeasti KTK-I -palkinnolla, pääosin erinomaisten käyttökokeidensa ansiosta.
Jalostukseen oria käytettiin 24 varsan verran, ja Eri-Sydän osoittautui hyväksi luonneperiyttäjäksi. Sen varsat eivät ole loistavia missään, mutta hyviä, luotettavia monessa asiassa, ja korvaamattomia hyvän mielen harrastehevosina. Ori kuoli erittäin korkeassa 34 vuoden iässä.

ee. Musta Sielu oli erittäin lupaava ravuri, jonka ura tosin katkesi ennen kuin alkoikaan. Tamma joutui nelivuotiaana trailerionnettomuuteen, mitä seurasi pitkä sairasloma jalka- ja selkävaivojen vuoksi sekä vakavammanpuoleinen matkustuskammo. Hyvän sukunsa vuoksi Musta Sielu astutettiin, ja omistajiensa onneksi tamman onnettomuusvaivat eivät reagoineet kantoaikoina mitenkään. Sillä tammassa oli suvun ja juoksulahjojen lisäksi mitä jalostaa; musta, 157cm korkea tamma oli erittäin hyvätyyppinen ja -leimainen hevonen, jolla oli kaunis pää, hyvänmuotoinen kevyt kaula, korkeahko säkä, hyvät lavat, pitkähkö runko ja lautanen, erittäin hyväasentoiset, kuivat jalat. Väljät, suorat liikkeet, hyvä tahti ja yliastunta. Musta Sielu oli mutkaton, helppo käsitellä, todellinen kullanmuru ja lastenvahtitamma. Ajettaessa tamma kuitenkin saattoi vain purra kuolaimeen ja ”juosta kuin ois piru perässä” kunnes väsyi. Juoksuhaluja oli, eikä tamma sietänyt sitä, että joku juoksi rinnalla, saati edellä. Musta Sielu olisi voinut olla upea kilpatamma.
Periyttäjänä tamma oli erinomainen, ja sille kokeiltiin aika reippaasti erilaisia oreja kahden ravikuninkaan jälkeen. Mustan Sielun kahdeksalla varsalla on valtava palo työntekoon ja vauhtia usein enemmän kuin tarpeeksi. Ne ovat myös hyväjalkaisia, hyviä liikkujia, ja ratsuorien kanssa tehdyistä kokeiluvarsoista kuoriutui erinomaisia hyppääjiä. Musta Sielu lopetettiin 20-vuotiaana selkävaivojen alkaessa taas oireilla.

Jälkeläiset

s. 22.06.2016 sh-o. Sølv's Nirvanan Sasu, i. Savun Casanova, om. Ravitalli Sølv, Casper VRL-13152
s. 09.10.2016 sh-t. Sølv's Tuonelan Tanssi, i. Vastarannan Valssi, om. Ravitalli Sølv, Casper VRL-13152
s. 13.04.2017 sh-o. Sølv's Nirvanan Ruhtinas, i. Renesanssi Ruhtinas, om. Ravitalli Sølv, Casper VRL-13152
s. 01.11.2018 sh-t. Kiharakatastrofi, i. Viikset Sutturalla, om. Susiraja

Kilpailukalenteri

Kalenteriin merkitään vain sijoitukset, lukuun ottamatta tarinakisoja, jotka tulevat kaikki näkyviin (tarinat löytyvät päiväkirjasta).

Näytä / piilota sijoitukset
KERJ - 49 sijoitusta joista 12 voittoaRavistartit
10.11.2017 Littleness aloittelijaluokka 4/23
22.12.2017 Littleness aloittelijaluokka 2/21
29.12.2017 Littleness aloittelijaluokka 4/21
01.01.2018 Littleness aloittelijaluokka 1/21
02.01.2018 Gealán aloittelijaluokka 1/23
03.01.2018 Gealán aloittelijaluokka 1/23
04.01.2018 Gealán aloittelijaluokka 2/23
04.01.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/21
07.01.2018 Mörkövaara aloittelijaluokka 5/31
08.01.2018 Mörkövaara aloittelijaluokka 2/31
08.01.2018 Littleness aloittelijaluokka 4/21
10.01.2018 Mörkövaara aloittelijaluokka 3/31
25.01.2018 Littleness aloittelijaluokka 1/8
29.01.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/8
03.02.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/8
11.02.2018 Moana part breds aloittelijaluokka 1/8
03.04.2018 Littleness aloittelijaluokka 3/12
05.04.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/12
06.04.2018 Moana part breds aloittelijaluokka 2/13
07.04.2018 Moana part breds aloittelijaluokka 3/13
07.04.2018 Kototalli aloittelijaluokka 1/13
09.04.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/12
10.04.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/12
15.04.2018 Littleness aloittelijaluokka 2/12
17.04.2018 Littleness aloittelijaluokka 3/12
23.04.2018 Gealán aloittelijaluokka 3/22
27.04.2018 Gealán aloittelijaluokka 1/22
30.04.2018 Gealán aloittelijaluokka 4/17
03.05.2018 Gealán aloittelijaluokka 3/17
06.05.2018 Gealán aloittelijaluokka 4/17
08.05.2018 Gealán aloittelijaluokka 3/17
09.05.2018 Gealán aloittelijaluokka 2/17
10.05.2018 Gealán aloittelijaluokka 4/17
12.05.2018 Gealán aloittelijaluokka 2/17
22.06.2018 Kototalli aloittelijaluokka 3/14
24.06.2018 Kototalli aloittelijaluokka 2/14
26.06.2018 Kototalli aloittelijaluokka 1/14
28.06.2018 Kototalli aloittelijaluokka 1/14
02.07.2018 Kototalli aloittelijaluokka 2/14
02.07.2018 Vindhani aloittelijaluokka 1/4
05.07.2018 Vindhani aloittelijaluokka 1/4
06.07.2018 Vindhani aloittelijaluokka 2/4
06.07.2018 Kototalli aloittelijaluokka 3/14
08.07.2018 Kototalli aloittelijaluokka 1/14
09.07.2018 Kototalli aloittelijaluokka 2/14
08.07.2018 Vindhani aloittelijaluokka 2/4
09.07.2018 Vindhani aloittelijaluokka 2/4
3-vuotiskausi
21: 4-0-0
Sankkari - 30.3.2016 - Ravikilpailut - Suomenhevoset - Ei mainittua aikaa - 1. sija / 3
Arrow Stable - 7.4.2016 - Ravikilpailut - koelähtö Kylmäveriset - 01.39,2alyxx - 4. sija / 7
Repolan Ravitalli - 23.5.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.37,3ke - 6. sija / 12
Repolan Ravitalli - 2.6.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo Kylmäverisille - 01.36,6ake xx - 4. sija / 6
Arrow Stable - 4.6.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.31,2ake xx - 1. sija / 7
Kipin Kapin - 16.6.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 1.54,3ake - 10. sija / 12
Repolan Ravitalli - 20.6.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.36,6ake x - 7. sija / 10
Pompeij - 23.6.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.38,5ake - 5. sija / 7
Pompeij - 2.7.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.36,4ake x - 4. sija / 7
Kerystonin Kartano - 16.7.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo suomenhevosille - 38,1alyx - 8. sija / 9
Repolan Ravitalli - 15.7.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.36,3ake - 6. sija / 10
Repolan Ravitalli - 20.7.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.34,2ake - 1. sija / 9
Contigit - 28.7.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 1.47,8aly x - 6. sija / 7
Arrow Stable - 20.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.36,5ke - 7. sija / 9
Arrow Stable - 21.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.33,4ke x - 5. sija / 9
Arrow Stable - 22.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.33,3ke - 9. sija / 10
Arrow Stable - 23.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.36,2ke x - 10. sija / 10
Arrow Stable - 24.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.33,4ke xx - 8. sija / 9
Arrow Stable - 25.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.32,3ke - 1. sija / 8
Arrow Stable - 26.6.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.37,4ke - 9. sija / 9
Aken Ravitalli - 24.7.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.37,3aly - 6. sija / 7

4-vuotiskausi
26: 0-2-5
Contigit - 15.8.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 1.34,9aly - 4. sija / 11
Kerystonin Kartano - 30.8.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 32,2alyx - 7. sija / 12
Contigit - 16.8.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 1.31,8aly xx - 3. sija / 3
Contigit - 17.8.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 1.31,4 aly - 4. sija / 5
Ravitalli Salta - 9.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.29,2aly - 3. sija / 10
Aken Ravitalli - 7.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.31,4aly - 8. sija / 11
Repolan Ravitalli - 13.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.30,2aly - 5. sija / 10
Repolan Ravitalli - 16.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - k - hylkäys
Duán Stable - 18.9.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 28,6ke - 3. sija / 14
Aken Ravitalli - 21.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.32,2aly xx - 8. sija / 11
Repolan Raitalli - 20.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.31,5aly - 10. sija / 12
Arrow Stable - 3.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - hml - hylkäys
Arrow Stable - 4.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,4ake x - 7. sija / 7
Arrow Stable - 5.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,5ake - 2. sija / 7
Arrow Stable - 6.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,5ake - 3. sija / 7
Arrow Stable - 7.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,2ake - 5. sija / 7
Arrow Stable - 8.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,5ake x - 2. sija / 7
Arrow Stable - 9.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,4ake - 6. sija / 7
Arrow Stable - 29.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,5aly xx - 6. sija / 12
Orilammentalli - 30.9.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.30,6ake - 12. sija / 12
Kerystonin Kartano - 7.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 31,0aly - 9. sija / 12
Duán Stable - 10.10.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 29,5ke x - 7. sija / 8
Starberry - 11.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.30,4aly - 6. sija / 7
Duán Stable - 14.10.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 28,2ke - 5. sija / 9
Kerystonin Kartano - 18.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 32,6akp - 3. sija / 7
Duán Stable - 17.10.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 29,4ke - 9. sija / 9

5-vuotiskausi
21: 1-0-1
Dragon Age Estate - 23.10.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - hll - hylkäys
Aken Ravitalli - 31.10.2016 - Ravikilailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.29,1aly - 8. sija / 10
Arrow Stable - 7.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,6aly - 3. sija / 12
Arrow Stable - 8.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,3aly - 10. sija / 12
Arrow Stable - 9.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,1aly - 6. sija / 12
Arrow Stable - 10.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,3aly - 6. sija / 12
Arrow Stable - 11.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,6aly - 11. sija / 12
​Arrow Stable - 12.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,3aly - 10. sija / 12
Royal Harness Racing - 1.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,1aly - 5. sija / 6
Burnout Stable - 1.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.27,5ake - 12. sija / 12
Duán Stable - 16.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 27,3aly - 11. sija / 11
Burnout Stable - 7.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,4ake x - 10. sija / 12
Burnout Stable - 14.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,5ake - 6. sija / 12
Duán Stable - 20.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 27,3ake - 10. sija / 11
Ravitalli Salta - 19.11.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.25,4ly x - 5. sija / 11
Burnout Stable - 25.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - k - hylkäys
Repolan Ravitalli - 1.12.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.26,1ly x - 1. sija / 12
Duán Stable - 18.12.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 25,2ly - 5. sija / 15
Burnout Stable - 28.11.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,4ake - 5. sija / 11
Burnout Stable - 4.12.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,3ake - 5. sija / 12
Ravitalli Salta - 17.12.2016 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - hll - hylkäys

6-vuotiskausi
27: 3-2-2
Duán Stable - 25.12.2016 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 24,3aly - 2. sija / 11
Pompeij - 14.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,5ake - 11. sija / 11
Ravitalli Salta - 15.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 25,5aly xx - 6. sija / 9
Duán Stable - 23.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,6ake - 5. sija / 7
Ravitalli Salta - 19.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,2ake x - 1. sija / 7
Ravitalli Salta - 26.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.26,5ake x - 4. sija / 7
Pompeij - 28.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,3ake - 3. sija / 11
Aken Ravitalli - 30.1.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,5aly - 5. sija / 10
Pompeij - 1.2.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.25,3ake xx - 9. sija / 11
Ravitalli Salta - 13.2.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 01.26,1ly - 5. sija / 12
Ravitalli Salta - 18.2.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 1.25,4ke x - 7. sija / 11
Ravitalli Salta - 23.2.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 1.24,8ke - 1. sija / 11
Ravitalli Salta - 28.2.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 1.25,5ke - 6. sija / 11
Aken Ravitalli - 11.2.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 24,8aly - 6. sija / 12
Aken Ravitalli - 19.2.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 25,1aly - 5. sija / 9
Duán Stable - 18.2.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 28,7aly - 12. sija / 12
Duán Stable - 22.2.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 24,9aly - 6. sija / 12
Ravitalli Salta - 14.3.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 25,3ke - 2. sija / 11
Ravitalli Salta - 22.3.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 24,5ke - 6. sija / 16
Ravitalli Salta - 30.3.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 25,3ke x - 3. sija / 16
Ravitalli Salta - 16.3.2017 - Ravikilpailut - Tasoitusajo kylmäverisille - 27,6kp - 4. sija / 16
Aken Ravitalli - 15.3.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 25,9ly - 12. sija / 12
Aken Ravitalli - 25.3.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 26,2aly - 9. sija / 10
Duán Stable - 13.4.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 25,1aly - 8. sija / 9
Aken Ravitalli - 22.4.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 23,9aly - 1. sija / 10
Duán Stable - 20.04.2017 - Ryhmäajo kylmäveriset - 25,3aly - 7. sija / 12
Aken Ravitalli - 24.05.2017 - Ryhmäajo kylmäverisille - hpl - hylkäys

7-vuotiskausi
6: 1-0-0
Takapajulan Ravirata - 14.4.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 25,4ake - 9. sija / 12 Takapajulan Pääsiäisyllätys
Duán Stable - 26.5.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 26,4aly - 7. sija / 12
Chermia - 9.6.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - hll - hylkäys
Chermia - 15.7.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.21,6ake - 5. sija / 12
Korven Ravirata - 22.7.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,1aly - 1. sija / 11 Korpikuningatar karsinta
Korven Ravirata - 22.7.2017 - Ravikilpailut - Ryhmäajo kylmäverisille - 01.24,3aly xx - 9. sija / 12 Korpikuningatar
VSR - 0 sijoitusta joista 0 voittoa
sijat

Lue päiväkirjaa